Visita al Palau Güell: aprofundint en la primera etapa de Gaudí

Abril 6, 2018

Als inquiets sèniors de Mutuam Activa sempre els agrada descobrir i redescobrir el patrimoni arquitectònic de Barcelona. El passat gener ven visitar el Palau Güell, un dels primers encàrrecs importants que va rebre Antoni Gaudí a l'inici de la seva carrera. L’industrial, polític i mecenes Eusebi Güell va voler que li construís aquest peculiar palau urbà com a ampliació de la casa familiar que tenia a la Rambla de Barcelona.

Amb una innovadora concepció de l’espai i la llum, el geni de l’arquitectura modernista va saber dissenyar un edifici funcional adaptat tant a les necessitats de la vida privada de la família com a la intensa vida social i cultural que va acollir.

Passejant poc a poc pel Palau, el grup va poder conèixer una mica més la família Güell i com es desenvolupava el seu dia a dia en aquesta magnífica residència.

Aquesta és només una mostra de les interessants visites que pensant en els interessos i necessitats del sènior prepara Mutuam Activa. Descobreix-ne les properes a l’agenda de primavera.


Deixa un comentari