Contacta amb nosaltres  
×
Com et podem ajudar?

Tots els camps són obligatoris

Assegurança podològica

Els teus peus tindran totes les atencions que es mereixen

Els peus ens porten allà on volem anar i són la part del cos que suporta tot el nostre pes. Per això, juguen un paper cabdal en el nostre benestar. T’oferim aquesta assegurança basada en un model competitiu, eficaç i sense afany de lucre perquè tinguis cura d’ells, protegeixis la teva mobilitat i et sentis millor.

Com és la nostra assegurança podològica?

Sense límit d’edat. Pot contractar-la tota la família.

Costa 5,58€ al mes i 4,70€ per visita. Tarifa única i sense penalitzacions d’ús o d’edat.

Sense períodes de carència: es pot utilitzar des del primer dia.
Sense limitació d’ús: pots anar a l’especialista tantes vegades com ho necessitis.

Sense exclusions ni qüestionari de salut previ.

Lliure elecció d’especialista.

Clíniques a Barcelona, Badalona, Manresa, Terrassa i Sabadell.
Pagament dels tractaments directament a la clínica, sense intermediaris.

Avantatges de la nostra assegurança

Tractaments d’ús més habituals sense càrrec: tractament global dels peus, tallat de totes les ungles, cura de les durícies, hiperqueratosis, petits helomes, els casos més senzills d’onicocriptosi, ETC.

Estalvi garantit en la resta de tractaments: podogrames, extirpació de berrugues, plantilles, etc.
Preus per tractament pactats i assegurats.

Preguntes freqüents

Qualsevol persona que vulgui tenir cura dels seus peus. Sense límit d’edat, ni carències.

Fer-se mutualista de l’assegurança podològica costa 5,43 € al mes. A banda, per cada visita quiropòdica que es faci, s’haurà de dur un tiquet moderador que costa 4,50€. La contractació és anual.

El títol de mutualista és personal i intransferible. Cada persona que se’n vulgui beneficiar s’ha de donar d’alta de l’assegurança.

Un tractament quiropòdic és aquell que comprèn tallar les ungles, treure durícies (hiperqueratosi), petites callositats (helomes) i tractaments senzills d’ungles encarnades (onicocriptosi).

Estudis de l’equilibri, de la manera de caminar, dels moviments articulars, de les malalties i lesions cutànies i unguials, podogrames, extirpació de berrugues, plantilles normals o de silicona, entre d’altres. Aquests tractaments tenen uns preus pactats i fixats amb els podòlegs.

Per exemple, practicar una quiropòdia (tallar les ungles, treure les durícies i callositats o arreglar una ungla encarnada) amb la nostra assegurança podològica té només el cost del tiquet moderador de 4,50€, mentre que el preu mitjà de mercat d’aquest tipus de serveis està al voltant dels 32€.