Contacta amb nosaltres  
×
Com et podem ajudar?

Tots els camps són obligatoris

Apartaments amb serveis

Tota l’assistència, en la intimitat de la llar

Els apartaments amb serveis són un recurs pensat per a persones grans autònomes o amb baixa dependència. Són apartaments accessibles, amb serveis assistencials i domèstics, per viure amb intimitat, tranquil·litat i seguretat.

A Mutuam disposem de dos complexos d’apartaments en règim de lloguer per a una o dues persones. Un recurs que aconsegueix compatibilitzar la tranquil·litat i la seguretat que ofereixen les residències amb la preservació de la independència i la intimitat de què gaudim a casa nostra.

A més, la Generalitat de Catalunya ha confiat a Grup Mutuam la gestió de dos complexos d’habitatges tutelats:

Preguntes freqüents

No és un requisit indispensable, però sí recomanable, ja que els mutualistes tenen un descompte en el lloguer de l’apartament
Persones amb ganes de gaudir d’aquesta etapa de la seva vida fent activitats i acompanyades, però amb la tranquil·litat d’estar ben ateses i delegant les tasques més feixugues del dia a dia.

No es pot donar una xifra tancada, ja que depèn molt de l’estil de vida de cadascú, però sí que cal preveure tot un seguit de despeses fixes, com són el lloguer de l’apartament i les derivades de l’alimentació. El preu dels apartaments és a partir de 1.600€/mes i varia en funció de si hi viuen una o dues persones i de si estan moblats o no.

Els apartaments de Mutuam són de lloguer. Com a experts en l’assistència a gent gran, no creiem en la compra d’un apartament amb càrregues assistencials a aquesta edat, sinó que els considerem un esglaó més en la cadena de serveis que pot necessitar una persona gran. Creiem que és millor que qui ve a viure amb nosaltres, llogui el seu pis per pagar el lloguer, que no que se’l vengui.

Tenen una superfície d’entre 40 i 70 metres quadrats molt ben distribuïts. Tots disposen de sala menjador, cuina, dormitori i bany adaptat. Les estances estan perfectament adaptades i condicionades per cobrir les necessitats d’una persona gran. Són exteriors i amb llum natural, tenen connexió a TV, telèfon i internet, així com un sistema d’intercomunicació directa 24 hores amb els professionals del centre residencial.

Pel fet d’estar construïts al costat d’un centre residencial i que cadascun d’ells disposi d’un sistema d’intercomunicació directa amb el centre on treballen professionals de la salut les 24h del dia, està assegurada l’assistència davant de qualsevol imprevist. També fem control de vida diari.

Sí, de la mateixa manera que hi ha residències públiques, també hi ha apartaments de la Generalitat. Mutuam gestiona 2 complexos de la Generalitat, un a Manresa i l’altre a Barcelona. Per accedir-hi cal fer els tràmits de sol·licitud amb els serveis socials de l’Ajuntament.