Contacta amb nosaltres  
×
Com et podem ajudar?

Tots els camps són obligatoris

Servei Gent Gran

Al teu costat, segons les teves necessitats

El Servei Gent Gran de Mutuam està pensat per al benestar integral de les persones grans, combinant la tranquil·litat que ofereix el Servei d’Orientació Social davant els reptes de l’envelliment i un servei d’oci cultural adaptat als sèniors, Mutuam Activa. Dos serveis ben diferenciats d’acompanyament en moments diferents de la vida.

Servei d’Orientació Social: t’ajudem a cuidar els que més estimes​

Un servei d’ajuda, consulta i suport en relació a qualsevol tema vinculat amb la cura de la gent gran i/o dependent. El nostre equip de professionals especialitzat t’assessorarà i respondrà tots els teus dubtes davant les dificultats pròpies de l’edat amb què et trobis o es trobi el teu familiar.

Per telèfon o presencialment, atendran les teves demandes i t’ajudaran a trobar, entre els recursos públics i privats, la solució que millor s’adapti a les teves necessitats:

SOS web
Personal per cuidar en domicili: professionals formats, contractats i supervisats per nosaltres.
Recursos residencials de tot tipus: residències, apartaments amb serveis, centres de dia, hospitals sociosanitaris, etc. Els hem visitat, els coneixem i sabem quins podem recomanar.
Altres serveis per millorar la teva qualitat de vida, com ajudes tècniques, adaptacions de la llar i el transport.
Informació sobre ajuts públics i la seva tramitació (llei de la dependencia).

Estalviaràs temps, esforços i diners.

Truca ara al

Mutuam Activa:

sortides i viatges culturals

Un servei de viatges i oci cultural pensat especialment per a tu i adaptat als teus ritmes i necessitats. Com a mutualista, gaudiràs de descomptes en les seves activitats, en què, a més de conèixer gent amb les mateixes inquietuds que tu, disposaràs sempre de l’acompanyament d’un professional de Mutuam i d’un guia especialitzat.

Més avantatges de ser mutualista

Beneficia’t de descomptes en la majoria de recursos i serveis que pugui necessitar una persona gran o dependent i del 5% de descompte en la contractació dels recursos i serveis del Grup Mutuam: residències, apartaments, serveis d’ajuda en el domicili i activitats d’oci de Mutuam Activa.

Preguntes freqüents

Una resposta a qualsevol inquietud que pugui tenir una persona gran o amb dependència. També és una resposta per als familiars i persones de l’entorn i un punt de referència i de partida per a tothom que necessiti trobar informació adequada sobre serveis i recursos per a gent gran i/o dependent.  

Qualsevol persona que ho necessiti. L’únic requisit és que sigui mutualista del Servei Gent Gran. Fer-se soci del Servei Gent Gran és un tràmit molt fàcil i el cost que suposa és imperceptible.

Trucar al 93 380 09 70. L’equip comercial t’atendrà. Podràs donar-los les dades telefònicament o concertar una visita amb ells per fer aquesta gestió. Quan l’equip comercial disposi de les dades, ja podràs accedir al Servei d’Orientació Social gratuït i al servei d’activitats i lleure per a gent gran amb descomptes.

Perquè et garanteix tenir a mà un equip especialitzat en escoltar i recomanar serveis a gent gran i a persones amb dependència. Perquè tindràs una resposta adequada davant les diferents inquietuds que puguis tenir. Perquè accediràs de manera fàcil i ràpida a qualsevol recurs especialitzat. Perquè mai més no et trobaràs sol davant d’una situació complexa relacionada amb l’edat o la dependència.

BLOG