L’Hospital Sociosanitari Mutuam Güell rep la visita d’una delegació de la Universitat d’Alabama

Abril 6, 2018

La Unió Catalana d’Hospitals acull estudiants i professorat del màster de gestió sanitària del centre de Birmingham per mostrar-los el model català

Professors i alumnes del màster de gestió sanitària de la Universitat d'Alabama a Birmingham (EUA) ha visitat l’Hospital Sociosanitari Mutuam Güell en el marc d’un viatge d’estudis a Catalunya. La Unió, principal patronal del sector sanitari i social, ha confiat a Grup Mutuam la presentació del model sociosanitari català a aquesta delegació, que volia conèixer la realitat del sistema sanitari del país, els seus reptes i oportunitats com a model d’aprenentatge, així com l'activitat dels seus centres.

Estudiants i professorat del màster han visitat l’Hospital Sociosanitari Mutuam Güell acompanyats de la Dra. Anna Riera, de la Direcció de Participació Associativa de La Unió, i de la mà del Dr. Josep Ballester, director de l’Àrea Sanitària de l’entitat, la Dra. Neus Saiz, directora de l’hospital, la Dra. Dolors Quera, coordinadora mèdica, Sra. Esther López, coordinadora d’infermeria, Sra. Marta Hernández, directora del servei de farmàcia, Sra. Maria José Garcia, Treballadora Social i Dra. Elisabeth Suarez, metgessa.

El grup també ha visitat l'Hospital Sant Joan de Déu, el Parc Sanitari Sant Joan de Déu, l'Hospital Clínic i l'EAP Vallcarca, associades a La Unió, per conèixer de prop l’atenció primària, la salut mental i alguns hospitals d'alta tecnologia de serveis.


Deixa un comentari