El grup de sèniors amants del mar visiten Palamós

Octubre 13, 2023

Els i les sèniors de Mutuam Activa, procedent del Servei Gent Gran de Mutuam i d'altres entitats com Mutual Mèdica, Clínicum, Vital Seguro i el Col·legi Oficial de Farmacèutics, van visitar el poble costaner de Palamós i van gaudir d'una experiència inoblidable.

Aquest encantador poblet alberga moltes sorpreses per descobrir, entre elles, l'amor al mar dels seus habitants i el popular Museu de la Pesca. Els i les sèniors van poder visitar aquest últim i conèixer més a fons l'ofici pesquer tan arrelat a Palamós i els seus orígens mil·lenaris. Després de la visita, tots i totes van tenir una estona de temps lliure per passejar pels carrerons i per dinar una bona paella plegats.

Finalment, el grup va tenir l'oportunitat de viure en primera persona una emocionant subhasta de peix i impregnar-se del seu funcionament i essència. Per si no n'hi hagués prou, en acabar, van poder comprar productes del mar com peix fresc i endur-se'l a les seves llars per compartir-lo i preparar exquisits menjars. Un dia per recordar!


Deixa un comentari