Creu de Barberà fa una activitat adaptada a les necessitats cognitives

Octubre 13, 2023

Recentment, el Centre de Dia Creu de Barberà, equipament públic a Sabadell gestionat per Grup Mutuam, va dur a terme una activitat adaptada a les persones usuàries amb necessitats cognitives, fomentant la inclusivitat i la participació en les activitats diàries del centre.

Per aquesta activitat, centrada en l'expressió artística, es van utilitzar plats de paper i pintures. Es deixava crear a cadascú la seva obra en funció dels seus gustos i preferències, sense que les dificultats cognitives fossin una barrera. La diferència s'establia en el nivell de suport que necessitava cada usuari i usuària per realitzar-la. D'aquesta manera, s’acompanyava i facilitava l'execució a tothom, fomentat l’autonomia de cada persona en la seva mesura.

En definitiva, aquesta iniciativa reflecteix la importància d'abraçar la diversitat i la individualitat. Sense dubte, el Centre de Dia Creu de Barberà ha sabut treure en valor la comprensió i l'empatia per oferir una estona agradable i divertida a les persones usuàries del centre, sense importar la situació vital de cadascuna d’elles.


Deixa un comentari