El grup de sèniors descobreix Màlaga, la ciutat del sol que mai s’apaga

Desembre 15, 2023

Durant el passat novembre, el grup de sèniors de Mutuam Activa, procedent del Servei Gent Gran de Mutuam i altres entitats com Mutual Mèdica, Clínicum, Vital Seguro i el Col·legi Oficial de Farmacèutics, va viure una experiència excepcional explorant la vibrant ciutat andalusa de Màlaga. En aquesta emocionant escapada de quatre dies, els participants van endinsar-se en la riquesa cultural de la ciutat i la Costa del Sol.

Per començar, el primer dia els i les sèniors van aprofitar les últimes hores de llum per fer una visita guiada a la catedral de l'Encarnació i l'Alcazaba, dos punts emblemàtics de Màlaga. L'endemà, amb l'energia renovada, van dirigir-se cap a la regió muntanyenca de la zona per visitar la monumental ciutat de Ronda. Els seus carrers plens d'història, la plaça de toros i el pont nou no van deixar indiferent a ningú. Tot seguit, van acabar la jornada a Setenil de las Bodegas, una localitat pintoresca que va captivar a tot el grup.

Durant el tercer dia, les persones sèniors van desplaçar-se a l'interior de la província per explorar el Conjunt Arqueològic dels Dòlmens d'Antequera. A través d'una visita guiada, van tenir l'oportunitat de conèixer el fenomen del megalitisme, procedent del neolític, i van gaudir de temps lliure pel preciós centre d'Antequera. La jornada va concloure amb un dinar a un "xiringuito" de la platja i una visita al Centre Pompidou, que exhibeix obres d'artistes destacats del segle XX i XXI.

Finalment, l'últim dia va ser una experiència única. Els sèniors van seguir la Ruta Picasso per descobrir la vida i obra del reconegut artista. La casa natal i el Museu Picasso van ser les fites, amb temps lliure abans del comiat a la ciutat i el retorn a Barcelona.

En resum, aquest viatge va transcendir més enllà d'una simple aventura turística. Va ser una experiència enriquidora que va consolidar la filosofia de Mutuam Activa de promoure el benestar i la connexió de les persones sèniors a través de viatges significatius.


Deixa un comentari