Mutuam i la Fundació de Jugadors del FC Barcelona, unides per la gent gran

Febrer 8, 2022

Les dues entitats signen un conveni de prestació del Servei d’Orientació Social

La Fundació de Jugadors del FC Barcelona i el Grup Mutuam amplien la seva col·laboració i acorden que l’entitat sense ànim de lucre ofereixi el seu Servei d’Orientació Social a la Fundació. La signatura del conveni s’ha fet aquest dilluns 7 de febrer i ha anat a càrrec del president de la Fundació, Ramon Alfonseda, el director general del Grup Mutuam, Francesc Brosa, i el secretari de la Fundació, Félix Barrado.

La col·laboració està dirigida a exfutbolistes del FC Barcelona i les seves famílies que perceben ajudes per part de la Fundació i que necessitin aquesta assistència social. Mutuam oferirà el servei de manera gratuïta a les persones beneficiàries de la Fundació de Jugadors.

El Servei d’Orientació Social, que Mutuam proveeix, té l’objectiu d’informar, orientar i proporcionar assessorament social especialitzat. Aquesta col·laboració entre les dues organitzacions facilitarà que aquelles persones grans que ho necessiten rebin l’atenció personalitzada de professionals per guiar-los en aquells serveis socials que més s’adeqüen a les seves necessitats.

El conveni també preveu un descompte comercial del 5% en els serveis d’atenció domiciliària i recursos residencials per a tots els membres de l’Agrupació.


Deixa un comentari