Un any més se celebra l’Assemblea General Ordinària de Mutuam

Juliol 23, 2021

Amb les mesures de protecció vigents, es va celebrar a finals del mes de juny a les instal·lacions del Centre Residencial Mutuam Collserola, l’Assemblea General Ordinària de Mutuam M.P.S.

L’entitat capçalera del Grup Mutuam va presentar els resultats de la seva activitat durant l’exercici 2020, després d’un any marcat per la pandèmia de la Covid-19. En compliment dels seus estatuts, la mutualitat que presideix en Josep Arqués, amb la gestió de la Junta de Govern, i des de la direcció general amb en Francesc Brosa, va sotmetre a aprovació davant dels mutualistes assistents, l’estat de comptes, l’informe de gestió i l’informe de l’Estat d’Informació no financera de l’any 2020. També es va aprovar el nomenament de la Sra. Maria Eugènia Cuenca Valero, com a nova Defensora del Mutualista, a causa de la defunció del seu antecessor, Josep Lluís Vilaseca Guasch.

Un punt clau del darrer exercici ha estat la pandèmia de la Covid-19. Aquesta ha obligat a tota l’organització a un canvi profund de prioritats i objectius, el qual ha servit per fer palesa la capacitat de resiliència de l’entitat i dels seus professionals. Mantenint en tot moment el bon funcionament de la mutualitat.


Deixa un comentari