Mutuam Activa i les meravelles de la Puglia

Octubre 25, 2019

El passat 14 d’octubre, el nostre grup de sèniors procedents del Servei Gent Gran de Mutuam, Clinicum, Col·legi de Farmacèutics, Vital Seguro i Mutual Mèdica, van dirigir-se, amb la companyia de Mutuam Activa, al taló d’Itàlia.

El viatge va començar a Bari, capital de la Puglia que va rebre als nostres viatgers, amb un clima molt agradable, allunyat de les pluges de la tardor. Una passejada pel cor de la ciutat vella, va ser suficient perquè tothom gaudis de les millors mostres d’art romànic de la regió. Aquesta primera panoràmica de la capital, va donar pas als següents dies, on els nostres sèniors, van recórrer diferents indrets del sud italià.

Donant tret de sortida amb la impressionant fortalesa octogonal, el Castell de Monte i les ciutats a tocar del mar Adriàtic, Barletta i Trani, plenes de palaus i esglésies històriques, per continuar amb les originals cases d’Alberobello i la ciutat de Matera, construïda sobre el barranc que separa els turons de l’Apulia. L’aventura va concloure amb Lecce i els seus edificis plens de riquesa decorativa.

Uns dies molt ben aprofitats amb un recorregut ambiciós a l’alçada de l’entusiasme i energia dels nostres viatgers. Si no us voleu perdre aquestes experiències, esteu atents a la programació trimestral. Us esperem!


1 comentari a “Mutuam Activa i les meravelles de la Puglia”

Deixa un comentari