La Feria d’Abril aterra a Sabadell al Centre Assistencial Mutuam La Creueta per a gent gran

Maig 2, 2023

Aquest any, el Centre Assistencial La Creueta ha volgut apropar la Feria d’Abril a la seva gent gran i aquesta no ha deixat indiferent a ningú. L’abril, a més de ser un mes molt plujós i primaverenc, comporta moltes altres novetats, entre elles, la seva tradicional fira. Aquesta festivitat és originària de la ciutat andalusa de Sevilla, però algunes comunitats com Catalunya també la celebren.

Per una banda, el centre va rebre la visita d’un grup de sevillanes a càrrec del Centre Cívic Can Amiguet de Barberà del Vallès. Dins del grup hi havia 2 auxiliars del centre, que van participar com a voluntàries. El grup sencer vam compartir una estona amb les persones usuàries ballant sevillanes amb els seus vestits amb volants, típics de la celebració. La gent gran va passar una bona estona gaudint de la música i la dansa i apreciant l’art de la tradició.

D’altra banda, es va voler aprofitar l’origen de la festa per fer un dinar especial amb la gastronomia típica d’aquesta. Alguns dels plats més populars van ser l’amanida russa, la truita de patates, el pescaito frito i xarrup de xocolata desfeta amb xurros de postres! Va ser una vetllada memorable que esperem que el pròxim any retorni amb noves sorpreses.

Feria d'Abril gent gran Creueta

Deixa un comentari