El grup de sèniors de Mutuam Activa fa una escapada a La Rioja, terra de vins

Maig 5, 2023

A mitjans d'abril, el grup de sèniors de Mutuam Activa, procedent del Servei Gent Gran de Mutuam i d'altres entitats com Mutual Mèdica, Clínicum, Vital Seguro i el Col·legi Oficial de Farmacèutics, va fer una escapada a La Rioja, una comunitat plena de cultura.

Al ser una escapada de llarga distància, Mutuam Activa va organitzar un cap de setmana del 14 al 16 d'abril. Aquest va estar ple d'activitats i vistes perquè els i les sèniors coneguessin La Rioja profundament. En primer lloc, el divendres 14 es va fer la sortida en tren des de Barcelona a Logronyo. Un cop allà, van dirigir-se a l'hotel per posar-se còmodes. Tot seguit, el grup de sèniors va aprofitar la tarda coneixent les esglésies de Santiago, Bartolomé i La Redonda, i els carrerons històrics de la ciutat. Més tard, i abans de tornar a l'hotel, van tastar els famosos vins i pintxos de la comunitat.

El segon dia va començar amb una visita a Nájera, on es troba el monestir de Santa María la Real. Dins d'aquesta majestuosa construcció destaca la capella de la Vera Cruz, on es troba enterrat l'escriptor Garcilaso de la Vega. Per continuar amb l'excursió, el grup es va dirigir a la població medieval de Santo Domingo de la Calzada per dinar, a més de visitar l'Hospital de Peregrins i la catedral. Per acabar, es van dirigir a San Millán de la Cogolla, per veure els monestirs de Suso i Yuso, aquest últim també conegut com a "El Escorial de La Rioja". Va ser una jornada molt completa en la qual els i les sèniors van poder absorbir molta cultura i història.

Finalment, l'últim dia es va rematar amb la visita a Laguardia i a algunes de les bodegues més populars. Algunes d'aquestes van ser la de Marqués de Riscal o Eguren Ugarte. En aquesta última, van poder gaudir d'un bon dinar acompanyat dels millors vins abans de retornar a Barcelona. Un viatge ple de riures i bons moments que els presents no oblidaran.


Deixa un comentari