El Centre Assistencial La Creueta triomfa a la Fira Pro de Sabadell

Abril 4, 2024

El passat 6 de març, va tenir lloc la segona edició de la Fira Pro de Sabadell a la qual va participar el Centre Assistencial Mutuam La Creueta. Aquest és un esdeveniment dedicat a l'orientació acadèmica i professional i a la intermediació laboral, destinat tant a la ciutadania com a les empreses locals. En aquest marc, la Creueta va ser reconeguda com a centre compromès socialment, rebent el distintiu d'Empresa Formadora 2023.

El nostre equip professional va participar activament en aquesta fira, disposant d'un estand i prenent part en les modalitats de participació de Speed Job Dating i Demostració. En el cas del Speed Job Dating, es van publicar tres ofertes de treball per a posicions de TCAI, gericultor/a i personal administratiu. En total van rebre un total de 21 inscripcions i 31 currículums de candidats interessats. La coordinadora d'auxiliars del centre, Puri Fernández, i la cap d'administració Imma Criado van gestionar les entrevistes amb els candidats. D'altra banda, l'estand disposava d'un qüestionari digital a través de Kahoot per a estudiants interessats en el sector, proporcionant-los una manera interactiva d'explorar les oportunitats.

En la modalitat de demostració, el centre va exhibir les seves tècniques de mobilització per a persones dependents amb les ajudes tècniques corresponents. Aquesta demostració va ser ben rebuda i va atraure molt d'interès. A més, el centre va establir col·laboracions amb diverses entitats i escoles per a futures activitats intergeneracionals i oportunitats de pràctiques. En definitiva, una experiència única que ha ajudat a fer que el Centre Assistencial Mutuam la Creueta es consolidi com a agent compromès amb la comunitat local i en la formació de personal. Esperem que tornin a participar en futures edicions!


Deixa un comentari