Enric Casanovas i La Creueta promouen millores al centre amb assemblees d’avaluació

Març 27, 2024

Al llarg de l'any, el Centre de Dia Enric Casanovas i el Centre Assistencial Mutuam La Creueta s'encarreguen de portar a terme assemblees periòdiques d'avaluació amb el grup d'usuaris i professionals del centre. Aquestes ajuden a ressaltar el compromís amb les persones residents i els serveis oferts.

Recentment, el Centre de Dia Enric Casanovas va organitzar una assemblea per tal d'avaluar les activitats exercides en els últims mesos i els àpats. De la mateixa manera, el Centre Assistencial La Creueta també va dur a terme una assemblea per valorar la programació d’activitats actual. Com a resultat, residents i usuaris d’ambós centres van poder compartir opinions, experiències i suggeriments, contribuint a l'enriquiment de la programació i a la millora de la qualitat dels serveis del centre.

En definitiva, la col·laboració i el diàleg entre usuaris i professionals esdevé clau en aquest procés, ja que permet identificar els aspectes positius i les àrees de millora segons les necessitats i preferències del grup d’usuaris, garantint així una experiència satisfactòria per a tots i totes.

Assemblees d'avaluació

Deixa un comentari