Vila-seca fa sortides culturals accessibles gràcies a Apropa Cultura

Abril 4, 2024

Darrerament, usuaris i residents de la Residència Vila-Seca van poder gaudir de dues sortides culturals fora de Tarragona gràcies al projecte Apropa Cultura. Aquest programa uneix en diferents teatres, museus, festivals i auditoris amb l'objectiu d'apropar la cultura a diferents col·lectius de la societat. A més l'empresa de transport HIFE, va posar a disposició del centre autobusos adaptats a un preu simbòlic.

Les sortides que realitzades van ser al Caixa Fòrum i al Mas Miró. En la primera, van assistir un total de deu residents i deu joves que estaven fent servei comunitari al centre. Plegats van gaudir de la interessant exposició "PRINT 3D” on van descobrir fins a quin punt la tecnologia està transformant el nostre dia a dia i com avui la impressió en tres dimensions és una realitat.

D'altra banda, la sortida al Mas Miró no va deixar indiferent a ningú. Els assistents van gaudir d'una experiència única, explorant els sentits en una ruta pel mas. L'activitat va ser tan exitosa que es va haver de fer en dues tandes per acomodar a tothom, amb la participació d'aproximadament quaranta persones, incloent-hi alguns familiars.

En definitiva, aquestes experiències demostren la importància de fer accessible i inclusiva la cultura per a tothom. Amb l'èxit rotund de les sortides, les persones residents ja esperen amb ganes els pròxims destins.


Deixa un comentari