Grup Mutuam visita Foment del reciclatge per comprovar la gestió ecològica dels seus residus

Novembre 24, 2022

Una delegació del Grup Mutuam va visitar les instal·lacions de Foment del Reciclatge, proveïdora de l’entitat, per comprovar com la gestió dels residus que es generen als centres i residències es porta a terme de forma òptima i sostenible i d’acord amb la normativa mediambiental vigent. En l’equip que s’hi va desplaçar per conèixer bé el procés hi havia tres membres del Comitè d’RSC del Grup Mutuam i responsables dels eixos de Gestió de l’RSC i Medi Ambient - Marian Pérez, directora del departament de Màrqueting i Comercial; Casty Hernández, directora del departament de Finances; i Dolors Cabré, directora del Centre Assistencial Mutuam La Creueta. Així mateix, en va formar part un tècnic del departament de Compres i Infraestructures, Josep Porras.

Foment del Reciclatge, ubicada a Sabadell, forma part de la Corporació Everest, que té com a missió buscar el resultat més ecològic en la gestió de residus. Per a això, l’empresa fa la recollida in situ i posteriorment a la Planta Intercomarcal de Reciclatge (PIRSA) en fa la classificació. D’aquesta manera es redueix el volum per al tractament a destí final.

La Planta de selecció i transferència del Grup Everest és actualment la més gran de Catalunya i disposa de la tecnologia més avançada en reducció massiva de residus. A més, compta amb un equip professional en formació constant. Així doncs, la relació comercial del Grup Mutuam amb l’empresa s’emmarca en l’objectiu de l’entitat de minimitzar l’impacte ambiental de la seva activitat, recollit en el seu pla de Responsabilitat Social Corporativa.

Logotip_Impuls Social


Deixa un comentari