Torna el tradicional Dinar de Nadal amb Mutuam Activa

Gener 19, 2024

El passat mes de desembre, Mutuam Activa, el servei d’oci i cultura per a sèniors de Grup Mutuam va reprendre la celebració del seu tradicional Dinar de Nadal. Després de tres anys d'aturada, el 14 de desembre de 2023, amb la col·laboració de tot l’equip del Servei Gent Gran es va reviure aquesta tradicional trobada de Nadal entre més de 80 sèniors procedents del Servei de Gent Gran de Mutuam, Mutual Mèdica, Clínicum, Vital Seguro i el Col·legi Oficial de Farmacèutics.

Les persones assistents van gaudir d'una vetllada única i especial, ja que en aquesta vint-i-sisena edició de retrobada, es va apostar per un format més proper i familiar a una ubicació a les afores de Barcelona. Com si fos una excursió més del programa d'activitats de Mutuam Activa, es van posar a disposició dos autocars que van portar a tots i totes al lloc del dinar: el majestuós Castell Jalpí d'Arenys de Munt.

La jornada va ser immillorable, començant per una visita guiada dins del castell pels més curiosos i un deliciós aperitiu sota un dia assolellat i lliure de núvols. Tot seguit, es va donar pas al Dinar de Nadal amb un discurs d'obertura molt acollidor i un menú tradicional molt especial. Després de les postres i els torrons, va arribar el moment dels brindis i les activitats.

En primer lloc, es va donar pas als coneguts Premis de Mutuam Activa, dirigits a aquells mutualistes i viatgers que, per una raó o una altra, han destacat en la seva trajectòria. En total es van donar tres premis: a Joaquim Rosales d’Apartaments Collserola, per ser l'ànima dinamitzadora, a Dolors Mallol com a la viatgera incansable i a Lluís Creus i Carme Martí com el duo viatger més dinàmic. La recompensa no va ser menys que una panera amb una gran selecció de productes gourmets i de la terra.

Per continuar, va arribar un dels moments més esperats: el sorteig del Dinar de Nadal. Cada any, per gentilesa de l'agència de viatges IAG7, amb la qual Mutuam Activa col·labora, va oferir un viatge d'un cap de setmana per a dues persones a Madrid. Amb tots els noms dels assistents posats a un barret de Nadal va ser la sort la que va escollir a Josep Guitart com el guanyador, no hi van faltar emoció i nervis!

Finalment, i per culminar la jornada, el grup Aly Ama, un projecte barceloní de música en viu, va delectar al grup de sèniors amb una selecció de música que combinava els estils jazz, soul i rock & roll dels anys 50. Els i les assistents van animar-se a cantar i fins i tot van aixecar-se de les seves taules per ballar i riure junts. En definitiva, una jornada que quedarà a la memòria de molts i que, amb sort, serà encara millor cada any.


Deixa un comentari