La “Feria de abril” porta aires andalusos a la Residència Les Franqueses

Juny 14, 2018

La Residència Les Franqueses, propietat de la Fundació Privada de la Gent Gran de les Franqueses del Vallès gestionada per Mutuam, va celebrar de nou La feria de Abril amb la participació de residents, familiars, voluntaris i treballadors del centre.

La preparació, que es va fer en un ambient agradable i relaxat, va servir per posar en joc de manera dinàmica aspectes físics, com la coordinació manual; cognitius, com la memòria, l’atenció, el llenguatge o la seqüenciació; i emocionals, com l’autoestima, l’estat d’ànim o les relacions socials, entre d’altres, sense oblidar la reminiscència.

Les sevillanes, l’ambient flamenc, tota la decoració amb els "farolillos", la caseta "El Rincón de l’Avi", preparada especialment per a l’ocasió i confeccionada de manera artesanal, van omplir de llum, color i alegria tota la residència. El dinar també va ser especial, amb les senyores lluint les típiques flors en el cabell i els senyors els barrets de la Feria, que els conferien l’imprescindible toc andalús.

A la tarda, s’hi van fer actuacions diverses. Primer, de tot el grup de "Les Flamenquitas", que van oferir un ball amb una coreografia inèdita. Després, van venir la representació de la cançó "Cántame" de Maria del Monte i el karaoke "Así fue" d’Isabel Pantoja. També hi va haver un record molt especial per a les persones que havien viscut a la residència i que, malgrat no ser-hi ja, tenen un lloc en el cor de tots i totes, cantant i ballant tots junts la cançó "Algo se muere en el alma".

Les actuacions fetes per les treballadores de la residència, amb una col·laboració entusiasta, van emocionar el públic que en tot moment va estar molt entregat.

 


Deixa un comentari