Els usuaris de la Residència Les Franqueses decideixen anar d’excursió a Sant Cugat

Octubre 11, 2018

Anar d’excursió aporta a les persones grans institucionalitzades beneficis físics, psicològics i socials, a més de ser un motiu d’il·lusió, ja que trenca la rutina diària del centre, els permet adquirir noves experiències, els ajuda a mantenir el cervell creatiu i els facilita la interacció amb altres persones de fora de la residència.

Les persones que viuen a la Residència Les Franqueses, propietat de la Fundació privada de la Gent Gran de Les Franqueses del Vallès gestionada per Mutuam, van decidir conjuntament anar a visitar el Monestir de Sant Cugat. Es tracta d’una antiga abadia benedictina, construïda entre els segles IX i XVI que destaca pel seu claustre.

La visita es va fer en companyia d’un guia que els va ajudar a veure, observar, comprovar, compartir i comentar aspectes molt curiosos de la vida monàstica de l’època. Alguns dels residents, a més, van recordar la visita que havien fet antigament a l’edifici i la van poder associar amb la seva vida i vivències personals. L’excursió, que ha estat l’activitat estrella d’aquest estiu al centre, es va completar amb un dinar al Casal d’avis que acull la residència Sant Cugat, també gestionada per Mutuam, on el tracte que van rebre va ser molt acollidor.

Encara no coneixes la Residència Les Franqueses?Ampliar Informació

Deixa un comentari