Taller de broquetes i flors comestibles a la Residència Les Franqueses

Juliol 4, 2018

Per donar la benvinguda a la primavera, l’empresa de restauració Serunión i la Residència Les Franqueses, propietat privada de la Fundació de la Gent Gran de Les Franqueses del Vallès gestionada per Mutuam, han organitzat un taller de flors comestibles. D’acord amb el model assistencial amb què es treballa en el centre, l’atenció centrada en la persona (ACP), s’han tingut en compte les capacitats de tots els usuaris i usuàries que hi han participat.
L’activitat quotidiana té una gran importància en el benestar de les persones. Per això es procura portar a terme activitats que tinguin sentit, serveixin d’estímul, resultin agradables i facin sentir bé els residents.
Serunión ha proporcionat un bon assortiment de fruites de temporada, com maduixes, kiwis, peres, pomes, pinya, raïm, així com talladors amb diferents formes. Arreglades les fruites, els participants van confeccionar broquetes amb elles. Per servir-les, van decorar les preparacions amb flors comestibles, que van conferir una gran vistositat i originalitat a l’activitat.
Tothom va quedar molt satisfet amb l’activitat, sobretot després de tastar les broquetes i les flors per postres.

 

Ampliar informacióEncara no coneixes la Residència Les Franqueses del Vallès?

 


Deixa un comentari