L’eDCA de Vila-Seca rep una demostració de tecnologia en neurorehabilitació a càrrec de Movard

Juliol 21, 2023

Recentment, l’equip de suport psicològic i rehabilitador del pacient amb dany cerebral adquirit (eDCA), ubicat a la Residència Vila-Seca, es va veure immers en la presentació de tecnologia d'última generació enfocada en neurorehabilitació, per part de l'empresa puntera en aquest camp, Movard.

L'eDCA és un recurs de la xarxa sanitària pública gestionat per Mutuam, encarregat de donar suport als pacients que han patit un Dany Cerebral Adquirit i a les seves famílies. Per aquest motiu, l'empresa Movard, encarregada de crear tecnologia aplicada a la neurorehabilitació, va oferir al servei una presentació de noves tecnologies en l’àrea. L'IVS3 de la marca Dessintey i l'esoGlove de Roceso Technologies, van ser els productes testats. El primer, fa una simulació visual intensiva, per pacients amb paràlisi o trastorn de dolor. Aquest, té com a objectiu restablir la coherència entre la part danyada del pacient i les sensacions que percep. En canvi, el segon consisteix en un guant robotitzat de rehabilitació de mans.

En definitiva, la demostració va resultar enriquidora i profitosa. Els i les professionals d'eDCA van poder provar els productes i descobrir nous avenços en la tecnologia neurorehabilitadora.


Deixa un comentari