Celebració aromàtica per Sant Ponç a la Residència Mutuam Collserola per a gent gran

Maig 12, 2016

Dimecres 11 de maig, els residents i usuaris del Centre Residencial Mutuam Collserola per a gent gran van celebrar el dia de Sant Ponç. Atès que Sant Ponç és el patró dels apicultors i herbolaris, el centre va organitzar un taller de manualitats per fer bosses d'herbes aromàtiques. Aquesta activitat la van organitzar sota la mirada i col·laboració d'alumnes d'educació infantil de P4 i P5 de l'Escola Pau Casals del barri, convertint-se en un animat taller intergeneracional. Grans i petits van farcir d'herbes aromàtiques, les bosses que les participants del taller de costura havien cosit: espígol, romaní, llimoner i farigola van ser les herbes triades que un cop ben lligades, tothom va emportar-se una mostra de record olorós a casa.

Els nens de P4 i P5, girafes i lleons respectivament, van obsequiar a aquesta residència assistida del barri Horta-Guinardó, amb un dibuix per a cada avi i àvia, i els van recitar un poema i una cançó coreografiada. Ben contents i satisfets de l'actuació, els nens miraven meravellats als més savis i grans.

És ben sabut que nens i xivarri son sinònim d'alegria i vida, així que amb un matí, van deixar una bona empremta de vitalitat i energia.  Els esperem aviat de nou!


Deixa un comentari