Grup Mutuam reprèn els ingressos de usuaris als seus centres residencials

Juny 26, 2020

La Residència Vila-seca per a gent gran, el Centre Residencial Mutuam Collserola (foto destacada), el Centre Residencial Mutuam Manresa i la Residència Les Franqueses van recuperant la seva normalitat. En plena fase de represa i amb l'actual situació clínica dels centres, ja és possible l’ingrés de nous residents i el retorn d’aquelles persones que havien optat per passar el confinament amb les seves famílies, així com les visites a residents per part de les seves famílies. Tot això s'està fent amb la incorporació dels nous protocols indicats per les autoritats sanitàries.
D’acord als criteris que estableix el Departament de Salut, és requisit imprescindible per ingressar que el resident s’hagi sotmès al test PCR i sigui negatiu. A més, una vegada fet l’ingrés, el resident romandrà en habitació individual seguint les mesures d’aïllament durant els 14 primers dies d’estada, període durant el qual se li farà un control de símptomes.

Pel que fa a les visites de les famílies, es mantenen a malalts crònics en situació de descompensació o processos de final de vida segons el protocol de les mesures recomanades per les autoritats per evitar contagis.
Es permeten les visites de familiars amb cita prèvia amb una durada màxima de 30 minuts i es realitzen a la terrassa de la residència amb el suport d’un professional per mantenir les mesures de seguretat. La persona que fa la visita, que ha de ser la mateixa durant 14 dies, cal que faci una bona higiene de mans, de les sabates, porti mascareta i guants d’un sol ús, i se li pren la temperatura abans d’entrar a la residència.

En cas d'estar interessats en fer un ingrés en algun d'aquests centres, podeu contactar amb la seva treballadora social:


Deixa un comentari