Mutuam Activa enfila setembre amb la visita a la població de Llívia

Setembre 9, 2016

El 6 de setembre un animat grup de 45 viatgers amb ganes d'escapar de la calorosa ciutat de Barcelona, va fer camí cap a La Cerdanya per conèixer millor aquesta població catalana en terres franceses. Excursionistes de Clinicum, del Col·legi de farmacèutics, de Mutual Mèdica, Vital Seguro i mutualistes del Servei Gent Gran de Mutuam, van agafar un dia amb cel ras i millor temperatura, per passejar-se pel Pirineu amb bona companyia. Els esperava un viatge ràpid amb autocar i una agenda per no perdre detall d'aquesta vil.la amb més de 800 anys d'història.

Van començar amb una visita pel barri més antic on van visitar l'església de Nostra senyora dels Àngels, amb retaules romànics dignes de conèixer. No podia faltar la visita al Museu de la Farmàcia de Llívia, on estava la farmàcia més antiga i documentada d'Europa...ni més ni menys que del 1594 i que va tancar com a farmàcia l'any 1926, per re-obrir més tard com a a museu on es pot repassar tota la història de Llívia.

No excessivament cansats, els va donar l'hora de dinar i es van desplaçar a Puigcerdà per fer-ho i després tothom va tenir temps lliure per passejar-se: l'ajuntament, el ferrocarril transpirinenc, les muralles, el convent de Sant Domènec, la plaça del Call. Van tornar satisfets, posant la vista a la programació de tardor plena de sortides, viatges i propostes molt interessants. Gràcies viatgers!


Deixa un comentari