Una delegació xinesa visita el Centre Residencial Collserola

Maig 14, 2015

No és la primera vegada que una delegació estrangera visita un recurs de Grup Mutuam. En aquesta ocasió es va tractar d'una delegació xinesa de 17 visitants que va visitar el Centre Residencial Collserola en el marc del projecte "Beijing Saiyo International Project Management Co, Ltd" que gestiona l'arquitecte Qin Wang de la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona. La visita va tenir lloc el 5 de maig i l'animada delegació, liderada per Aki Zhao, responsable del projecte, estava formada per representants xinesos del món empresarial: professors de la Universitat de Beijing, i també interioristes i arquitectes especialitzats en institucions i entitats.

En el transcurs de la visita es van interessar molt per aspectes com: l'arquitectura, el disseny, el model d’atenció, la inversió inicial i futura, els àpats i el nombre de professionals, entre d'altres. El Director de l'Àrea Residencial de Grup Mutuam, Anton Molas, va explicar a la delegació aspectes com el model de finançament i gestió de Grup Mutuam, la filosofia i les tècniques aplicades als serveis integrals de salut i serveis socials, i el model de màrqueting que s'aplica.

El centre Collserola i la Xina. Una relació realProfessionals i delegació xinesa

Per altra banda i per tancar la visita, la directora del Centre Collserola, Marga Quintana, va seguir explicant el funcionament de tot l'equipament i les instal·lacions, així com també els serveis del centre, l'estructura de professionals, els diferents àmbits d'especialització i com s'aconsegueix integrar-los d'una manera eficaç, guanyant en qualitat de cara els residents i usuaris del centre.


Deixa un comentari