Sitges: destí d’un dia pels usuaris del Centre Assistencial Mutuam La Creueta

Octubre 7, 2022

Amb la intenció de passar un dia diferent, usuaris, familiars i professionals del Centre Assistencial Mutuam La Creueta, van encaminar-se cap a Sitges amb autocar per gaudir de la ciutat, la natura i la gastronomia. Gràcies a l'entitat Apropa Cultura i de la Fundació Mutuam Conviure s'ha gestionat aquesta activitat d'oci i benestar que ha estat un èxit.

Abans de gaudir del vent, les vistes des de diferent miradors. de l'olor de mar a peu de platja, el grupet va visitar el Museu del Cau Ferrat, fundat l'any 1861 per l'artista Santiago Rusiñol com a casa-taller, que avui és un museu obert al públic que mostra les col.leccions d'art reunides per l'artista i algunes peces d'art modern, que el grupet va poder gaudir.

També van fer una visita al Palau de Miravent, on tenien una activitat organitzada per fer: pintar un vitrall, cosa que els va sortir molt bé. n fantàstic dinar , seguit d'un cafè en una de les terrasses de la popular platja de Sant Sebastià, va ser el punt i final per tancar un dia rodó i fer el cami de tornada al Centre Mutuam La Creueta, Sabadell.

Creueta excursio Sitges

 


Deixa un comentari