20è aniversari ple d’emoció a la Residència Vila-seca per a gent gran

Desembre 12, 2023

Durant el mes de novembre, la Residència Vila-Seca per a gent gran va celebrar amb alegria el seu 20è aniversari. Una celebració per commemorar dues dècades dedicades al benestar i a la cura de les seves persones residents. Amb motiu d'aquest, es van organitzar activitats, tant per a la gent gran com pels professionals del centre.

D’una banda, el programa d’activitats per les persones residents va incloure una magnífica actuació de la Coral Acords de Reus que va delectar a tots i totes. A més, van gaudir d'una festa única a la terrassa del Centre de Dia amb esmorzar i fins i tot DJ. Durant aquesta, es va aprofitar per donar un reconeixement especial als vuit usuaris que porten més temps al centre, alguns fins i tot des del 2005! A tots i totes se'ls va obsequiar amb una ponsètia que va agradar molt.

D’altra banda, l’equip de professionals del centre també va tenir l’oportunitat de festejar l’aniversari fent activitats plegats. D’entre totes, les més destacades van ser el taller d’autocura a la platja de l’Arrebassada i el sopar al Centre de Dia amb sorpreses incloses.

En general, va ser una cerimònia molt emotiva gràcies a l'organització de les activitats per part de l'equip de professionals, qui fan possible el funcionament del centre dia a dia. Així doncs, la Residència Vila-seca continua sent un referent de qualitat en la cura i l'atenció als seus residents i aquest 20è aniversari és testimoni de dues dècades d'històries compartides, de rialles i de vincles forts que han convertit aquesta comunitat en una veritable llar per a molts.


Deixa un comentari