La gent gran de Nova Lloreda experimenta amb l’artteràpia

Desembre 12, 2023

Fa poc, les persones usuàries del Centre de Dia Nova Lloreda, equipament públic gestionat per Grup Mutuam a Badalona, van poder gaudir d'una jornada a l'aire lliure amb activitats d'artteràpia.

Aquesta enriquidora activitat a l’aire lliure, es va realitzar amb la col·laboració de cinc talentosos pintors del Grup de Belles Arts Museu de Badalona. Aquesta associació sense ànim de lucre té la finalitat de fomentar el coneixement de l’art i compartir experiències. Usuaris i artistes van participar junts en aquest taller, explorant la seva creativitat  mitjançant l'ús de pintures a l'oli per crear obres úniques.

La ubicació triada, la plaça del mateix centre, va proporcionar un entorn inspirador a l'aire lliure que va afavorir la imaginació de tots els participants. A més, per culminar l’activitat, les persones participants van tenir l'oportunitat de participar en un emocionant sorteig. El premi d'aquest consistia en dos llibres signats pel president de Belles Arts Badalona, Pedro Baos Castellanos, un reconegut pintor en el món artístic.

Al finalitzar l'activitat, els usuaris van expressar el seu agraïment regalant les seves pròpies obres a les tres gerocultores del centre. En resum, aquesta jornada no només va brindar l'oportunitat d'apreciar l'art a l'aire lliure, sinó també de presenciar en temps real com es pot donar vida a una obra mitjançant l'artteràpia. Tots els participants van compartir rialles i creativitat, convertint aquest dia en una experiència memorable per a tots.


Deixa un comentari