La Residència Rubí va participar en la VI Jornada de Formació Professional del municipi

Juny 7, 2022

La Residència Rubí per a gent gran, equipament públic gestionat per Grup Mutuam, va participar en la VI Jornada sobre la Formació Professional de Rubí. Aquesta es va celebrar el mes passat al Celler Cooperatiu de Rubí. L’objectiu de la jornada va ser promoure que “la Formació Professional no té edat”, pot encabir tant a l'inici de la formació de les persones joves, com al llarg de la vida laboral de qualsevol persona.

La residència va estar una de les entitats col·laboradores que va mostrar la seva trajectòria com a receptora de persones en pràctiques d’FP en un estand de la jornada. Van acudir com a representants la directora del centre, Marisa García i l’educadora social, Maria José Jurado. Per a donar una visió més amplia de la seva experiència, es van mostrar uns vídeos del projecte ‘Posa’t guapa’ portat a terme amb la col·laboració del Cicle Formatiu de Grau Mig de Perruqueria i cosmètica capil·lar de l’IES La Serreta.

La presència del centre, va cridar l’atenció d’alumnes d'FP interessats a conèixer la feina dins la residència. Va estar per a les representants del centre, una oportunitat per donar a conèixer el sector d’atenció a les persones grans i per mostrar, com des de Grup Mutuam, les cuidem.


Deixa un comentari