La Residència Molí-Via Favència s’omple de celebracions pel seu 4t aniversari

Abril 5, 2019

La setmana de l’11 al 17 de març la Residència Molí-Via Favència per a gent gran, equipament públic gestionat per Grup Mutuam, va celebrar el seu 4t Aniversari. Un 16 de març del 2015 aquesta residència va començar el seu camí, malgrat que ja portava anys construïda. L’apertura del centre va ser possible gràcies a la reivindicació dels veïns del barri la Prosperitat, i al trasllat dels 63 residents de la Residència Francesc Layret. Aquests necessitaven un lloc per continuar la seva estada, mentre es portaven a terme les obres de millora de la seva residència.

Per tant al llarg de la setmana, amb motiu d’aquesta celebració tan important, els residents van poder gaudir d’activitats i celebracions vàries. Les actuacions de Playback i Balls de Saló del Grup ‘Rosas Blancas’ i les sessions de ‘cinema d'abans’, amb crispetes i núvols de sucre, van resultar tot un èxit. Però el plat fort es va servir el 16 de març, després d’un matí màgic amb l’actuació del mag ‘Jota de Picas’. A la tarda, entre malabars i música de la mà d’un Dj i el Showman ‘Don Hueso’, la residència va bufar les espelmes i brindar per aquests quatre anys de vida.

I com a bona celebració, no va faltar un menú especial amb sardines, costelles i arròs amb llet per compartir entre residents, familiars i professionals. Així, amb la panxa plena i havent gaudit d’una setmana molt especial, la Residència Molí-Via Favència, està preparada per fer front a un any més de camí.


Deixa un comentari