L’equip de voluntariat de l’Hospital Sociosanitari Mutuam Güell en marxa

Abril 3, 2019

Les nou voluntàries de l´EAPS Mutuam Barcelona que actualment atenen a pacients a l' Hospital Sociosanitari Mutuam Güell realitzen acompanyaments emocionals per afavorir el suport social i completar així  l´atenció integral del pacient. Aquest equip de voluntàries realitzen activitats lúdiques i estimulants a la Unitat de Psicogeriatria del centre i així també afavorir el benestar emocional dels pacients.

Ara fa més de 10 anys, la Fundació Obra Social “La Caixa” va engegar el Programa d’Atenció a Persones amb Malaltia avançada i als seus Familiars. Des d'aleshores s'han format 42 Equips d’Atenció Psicosocial (EAPS) a tot l’estat, 5 dels quals estan a Catalunya. Un d'aquests equips és lEAPS Mutuam Barcelona que fa un any es va proposar crear i posar en marxa un Projecte de Voluntariat de l´EAPS a l'Hospital Sociosanitari Mutuam Güell

Passat un any, el passat 11 de març  es va fer la primera supervisió i formació específica al nou equip de Voluntariat de l´Hospital Sociosanitari Mutuam Güell. La supervisió es va realitzar a càrrec de la coordinadora de voluntariat, Noèlia Fernandez i la formació la va impartir la neuropsicòloga Lídia Medina, que va explicar com atendre a les persones amb demència en l´àmbit del voluntariat.

Les persones que desitgin formar part d'aquest equip de voluntariat i vulguin rebre més informació, poden posar-se en contacte amb l'àrea de coordinació:

Contacte: Coordinadora - Noèlia Fernandez al telèfon 630 67 57 75 / noelia.fernandez@mutuam.com


Deixa un comentari