‘Posa’t guapa’, un taller intergeneracional a la Residència Rubí

Juliol 11, 2018

La Residència Rubí i l'Institut La Serreta col·laboren des de fa temps per portar a terme un projecte intergeneracional anomenat "Posa’t" guapa". És una de les activitats estrella del centre amb un alt grau de participació entre els residents.

Un dels objectius d'aquesta col·laboració es la de potenciar l'autoestima mitjançant la cura i la millora de l'autoimatge. En aquest espai es té cura de les mans i de les ungles i s’hi fan tallers de maquillatge, a més de treballar-s’hi la socialització i la comunicació.

Des de la vessant educativa, trobem que es un punt de trobada molt interessant, on a banda de poder compartir els coneixements incipients dels alumnes en matèria de bellesa, també es poden posar en comú experiències de dues generacions, destacant-ne el treball en la transmissió de valors i afecte.

Quan va acabar el curs, es va organitzar una festa de cloenda. S’hi va projectar un vídeo amb imatges de les diferents sessions que s’han fet durant l’any que reflectia el bon resultat de l’experiència, tant per als alumnes com per als residents.Taller maquillatge Residència Rubí Mutuam

De cara a l’any vinent, els alumenes ja estan plantejant la introducció d’altres tècniques que els residents esperen amb il·lusió.

Ampliar InformacióEncara no coneixes la Residència Rubí?

 


Deixa un comentari