Festes locals, jocs florals i excursions dibuixen un maig actiu a la Residència Sant Cugat

Juliol 4, 2018

La Residència Sant Cugat va viure una primavera amb moltes activitats. Com una de les entitats fundadores de la Xarxa del barri Sant Francesc Monestir i ben arrelada al territori, el passat 19 de maig va participar molt activament en la seva 3a festa. Entre les activitats programades, hi havia una mostra d’entitats i el centre s’hi va implicar amb el projecte de la Botiga Solidària. Les i els residents van vendre les manualitats que treballen al taller i amb els diners recaptats van fer, com sempre, una donació a l’ONG escollida.

El mateix dia va tenir lloc l’acte de lliurament dels premis de la 36a edició dels Jocs Florals de la Gent Gran, que el centre organitza conjuntament amb la Llar d’Avis de la Parròquia de Sant Cugat. El jurat, del qual és membre, com cada any, la directora de centre, va escollir un dels residents, Josep Mayol, com a guanyador de l’accèssit en narrativa en català.

El mes no podia acabar sense fer una excursió per aprofitar el bon temps. Per això, el dia 24 els residents van anar cap a Badalona a visitar el Pont del Petroli.

 

Ampliar InformacióEncara no coneixes la Residència Sant Cugat?

Deixa un comentari