El Centre Assistencial Mutuam La Creueta celebra el Dia Internacional de la Gent Gran

Octubre 29, 2019

Amb el lema: "Viure i envellir amb dignitat" i en col.laboració amb l'Ajuntament de la ciutat de Sabadell, el Centre Assistencial Mutuam La Creueta (Sabadell) ha organitzat i realitzat activitats per commemorar aquest dia Internacional de la gent gran, que és el dia 1 d'octubre pero que la seva celebració s'allarga durant tot el mes.

Una de les activitats més destacades va ser el Teatre Fòrum amb l'espectacle "No Molestis" a càrrec de la companya XIXA Teatre. Una actuació interactiva que tractava sobre les diverses formes d'envellir, les relacions familiars, les relacions de parella i la visibilitat de les persones grans. La vellesa es continua relacionant amb estereotips i prejudicis que minen el potencial, l'experiència i la saviesa que ens poden aportar les persones grans. Això afecta directament a la gent gran, que veuen disminuïda la seva participació en la vida social de les seves famílies i els seus barris, i per tant dificulta el desenvolupament d'hàbits saludables per a totes i tots.

, El Centre Assistencial Mutuam La Creueta celebra el Dia Internacional de la Gent Gran

Mitjançant el teatre fòrum es va voler propiciar la reflexió i el diàleg al voltant de la diversitat d'edat, gènere i històries de vida. Un manifest llegit a l'escenari va tancar l'espectacle.


Deixa un comentari