Grup Mutuam nomena als guanyadors del seu Concurs de Fotografia 2019

Octubre 29, 2019

Els 20 participants del concurs de fotografia de Grup Mutuam ens han fet recórrer món. L’originalitat, la qualitat artística i la creativitat van ésser els criteris bàsics per guiar la decisió del jurat. El jurat composat per Marian Pérez (directora de Marketing), Francesc Brosa, (director general) i Josep Arqués (president), van determinar la selecció de les obres presentades a les dues categories: millor reportatge i millor fotografia. Els premis es van lliurar el passat 24 d’octubre en una simpàtica celebració que com en altres edicions van ser gentilesa de l’empresa Canon, lliurant a cada artista guanyador, una Càmera Canon IXUS 185.

Categoria Millor Fotografia
1r Premi a la millor fotografia per a Laura Campoy, administrativa de la Residència Vila-seca (Tarragona), amb la foto "Mira per on camines" (Londres)
2n Premi a la millor fotografia Cristina Garcia, infermera de PADES Sant Andreu, amb la fotografia "Racons de llum" (Venècia)

Categoria Millor Reportatge Premi al millor reportatge per a Abril Rovelo, tècnica de l'Àrea de Marquèting i Comunicació dels Serveis Centrals de Grup Mutuam, amb el seu reportatge , "Pachamama (Perú)

Concurs Fotografia, Grup Mutuam nomena als guanyadors del seu Concurs de Fotografia 2019
Abril Rovelo - Perú

Deixa un comentari