Grup Mutuam nomena als guanyadors del seu Concurs de Fotografia 2019

Els 20 participants del concurs de fotografia de Grup Mutuam ens han fet recórrer món. L’originalitat, la qualitat artística i la creativitat van ésser els criteris bàsics per guiar la decisió del jurat. El jurat composat per Marian Pérez (directora de Marketing), Francesc Brosa, (director general) i Josep Arqués (president), van determinar la selecció de les obres presentades a les dues categories: millor reportatge i millor fotografia. Els premis es van lliurar el passat 24 d’octubre en una simpàtica celebració que com en altres edicions van ser gentilesa de l’empresa Canon, lliurant a cada artista guanyador, una Càmera Canon IXUS 185.

Categoria Millor Fotografia
1r Premi a la millor fotografia per a Laura Campoy, administrativa de la Residència Vila-seca (Tarragona), amb la foto "Mira per on camines" (Londres)
2n Premi a la millor fotografia Cristina Garcia, infermera de PADES Sant Andreu, amb la fotografia "Racons de llum" (Venècia)

Categoria Millor Reportatge Premi al millor reportatge per a Abril Rovelo, tècnica de l'Àrea de Marquèting i Comunicació dels Serveis Centrals de Grup Mutuam, amb el seu reportatge , "Pachamama (Perú)

Concurs Fotografia, Grup Mutuam nomena als guanyadors del seu Concurs de Fotografia 2019
Abril Rovelo - Perú

Deixa un comentari