Bodes d’or de la Isabel i l’Enrique a la Residència Rubí

Setembre 29, 2017

La Residència Rubí, un equipament públic gestionat per Mutuam, va viure un dia molt especial el passat 8 de setembre. I és que no és fàcil arribar als 50 anys de matrimoni, tal i com ho van fer la Isabel i l’Enrique, que van celebrar tot aquest temps d'amor i ho van voler compartir amb la resta de residents i amb l’equip del centre.

Dies abans de la data, la parella va repartir invitacions a tots els seus companys i als professionals de la casa per informar-los de la gran festa i que no se la perdessin. La casa va ser decorada al detall per crear bon ambient, tothom es vestir ben elegant per a l'ocasió i els nuvis anaven impecables. A les 12 del migdia, ja estava tot llest per començar. Els nervis estaven a flor de pell.

La Marisa, directora del centre va conduir la cerimònia, amb frases sobre l'amor, el respecte, la convivència i la bonica i desinteressada constància que implica la vida en parella. S'hi van afegir companys i amics per donar-los les felicitacions i desitjar-los el millor. Tot seguit, va arribar el torn del pica-pica, així que, amb música i un photocall en què es veia una parella de casats amb la qual fotografiar-se, es va iniciar el guateque. Va ser d'allò més divertit, entre les rialles del moment i els viva los novios, pañuelos al cielo i que se besen dels convidats a l’esdeveniment. Per finalitzar la celebració, els nuvis van tallar el pastís i tots van brindar per ells.

Encara no coneixes la Residència Rubí per a gent gran?Ampliar informació

Deixa un comentari