Inscripcions obertes a la 2a jornada eDCA entorn el tractament transdisciplinar en dany cerebral adquirit

Maig 17, 2022

Després de l'èxit d'assistència de la 1a jornada eDCA en format webinar de l'equip de dany cerebral adquirit, els tècnics d'aquest servei, juntament amb la directora de la Residència Vila-seca on està ubicat, Sílvia Mirete, i el suport de la Regió Sanitària del Camp de Tarragona CatSalut (Generalitat de Catalunya) han organitzat la 2a Jornada eDCA edició webinar per visibilitzar la gran feina que fa l'eDCA a a diari amb pacients i famílies afectats pel Dany Cerebral Adquirit. En aquesta edició es centraran en l'abordatge d'un cas clínic per conèixer de prop com treballen les diferents disciplines que conformen aquest servei i recurs públic, que gestiona el Grup Mutuam des de Tarragona.

La sessió mostrarà com des de la vessant transdisciplinar de tot l'Equip de Dany Cerebral Adquirit (eDCA), les diferents disciplines, juntes i en el seu moment, ajuden a la neurorehabilitació del pacient. Durant la taula rodona comprovarem com treballen els diferents professionals per afavorir la millora del pacient i el suport a la família.

A la segona part, tindrà lloc una entrevista al pacient del cas clínic, que ens mostrarà com ha estat la seva experiència de vida després del Dany Cerebral Adquirit. Moderada per Adela Mas, neuropsicòloga de l'eDCA, entrevistarà al pacient i la seva família en el marc de la seva rehabilitació i adaptació a la nova situació.

Programa i registre aquí.

De nou una vegada més , encetarà la jornada Webinar, Xabier Ansa, Cap de la Unitat de Planificació de la Regió Sanitària Camp de Tarragona del Catsalut (Generalitat de Catalunya), i tancarà la sessió, la directors de la Residència Vila-seca per a gent gran (Tarragona), Sílvia Mirete.


Deixa un comentari