La màgia de Sant Joan a les residències i centres de dia del Grup Mutuam

Juliol 2, 2024

La festivitat de Sant Joan ha portat una onada d'alegria i tradició a les residències i centres de dia del Grup Mutuam. Cada centre ha viscut la seva pròpia celebració amb diferents activitats, compartint l'entusiasme i l'esperit d'aquesta nit màgica.

Pel que fa als centres de dia, tots van gaudir de celebracions variades. Al Centre de Dia Torre Romeu, van començar la festa amb la tradicional crema de “tot allò negatiu”, un ritual ancestral per donar la benvinguda al bon temps i als bons presagis. D'altra banda, els Centres de Dia Sabadell Centre i Creu de Barberà van preparar un pica-pica per a les persones usuàries que incloïa refrescos i les populars coques de Sant Joan. Per si no n'hi hagués prou, els més animats van aprofitar per ballar i gaudir de la jornada festiva. Mentrestant, el Centre de Dia Nova Lloreda va gaudir d'un recital de poesies organitzat per l'Associació del Centre Cívic de Nova Lloreda que va omplir l'ambient d'art i emocions.

Seguidament, la Residència i Centre de Dia Vila-seca va viure una doble celebració amb el centenari de la resident, Àngels, coincidint amb la festa de Sant Joan. La celebració va anar acompanyada de música a càrrec de Dj Sama, coca de Sant Joan i cava, creant un ambient inoblidable. En canvi, a la Residència Rubí, van gaudir de música animada i focs artificials aprofitant la inauguració del pati exterior, que va ser l'escenari perfecte per a l'ocasió, culminant amb un refrigeri per a tothom.

De la mateixa manera, el Centre Assistencial Mutuam La Creueta i el Centre Residencial Mutuam Manresa van aprofitar el bon temps d'inicis d'estiu per celebrar al pati exterior. La Creueta va gaudir d'un pica-pica combinat amb una actuació musical a càrrec del Duet Cantem. Una curiositat que va sorprendre a tothom va ser que un dels seus integrants era l'actor que feia de Capità Enciam a TV3, Oliana Molls! A Manresa, la festa va incloure música festiva, coca, cava i petards, fent de la vetllada una estona plena de diversió per a les persones residents.

Finalment, la Residència Mercat del Guinardó va celebrar el solstici d'estiu amb una gran festa. Música en viu, balls i la deliciosa Coca de Sant Joan van ser els protagonistes, permetent que persones residents i professionals compartissin una estona de qualitat plegats i creant vincles.

En definitiva, cada centre va aportar el seu toc especial a la celebració de Sant Joan, creant moments inoblidables i enfortint la comunitat en una nit plena de tradició i alegria.


Deixa un comentari