El Centre Assistencial Mutuam La Creueta repeteix amb el projecte SABA

Setembre 13, 2023

A principis d’estiu, es va donar per acabat el projecte SABA, un projecte dut a terme durant el curs escolar i originari de la ciutat de Sabadell, en el qual el Centre Assistencial Mutuam La Creueta ja fa més de deu anys que hi participa.

El projecte compta amb la col·laboració de diverses entitats socials aplegades entorn del Punt de Voluntariat i té adscrits diversos Instituts d’Educació Secundària. L’objectiu d’aquest, és donar l’oportunitat als grups d’alumnes a portar a terme tasques de servei a la comunitat en diferents entitats de Sabadell.

El Centre Assistencial Mutuam La Creueta també va animar-se a participar en aquest projecte. Durant tot el curs escolar, va comptar amb la visita setmanal de dos o tres alumnes per fer activitats i compartir temps amb la gent gran. D’aquesta manera, es fomenten les relacions i l’aprenentatge per part d’ambdues generacions.

Finalment, l'any escolar va acabar i es va fer una cloenda del projecte al centre. Els i les alumnes que van anar a La Creueta, van fer uns vídeos per a la gent gran. En aquests, dedicaven unes boniques paraules i parlaven de la seva satisfactòria experiència durant les activitats realitzades. Esperem que aquest nou curs escolar, ambdues generacions puguin gaudir de nou de la bona companyia i aprenentatge!


Deixa un comentari