Arriba un nou Mutuament ple de ritme i activitats per aquesta tardor

Setembre 7, 2023

Els mutualistes del Servei de Gent Gran i d’altres entitats amb què col·labora el Grup Mutuam ja tenen a les seves llars l’edició de tardor del Mutuament. La revista per a sèniors actius també està disponible en línia perquè tothom qui ho vulgui pugui consultar l’ampli ventall de propostes per gaudir de l’estació que estem a punt d’encetar que conté.

L’agenda de Mutuam Activa inclou, com és habitual, activitats per descobrir els racons més desconeguts i sorprenents de la ciutat de Barcelona i les seves rodalies, com el barri del Bon Pastor i els pintorescos jardins de Can Buxeres. També hi trobareu sortides arreu de la geografia catalana, com l’Alt Penedès i les seves vinyes plenes d’encant, i dues escapades que prometen ser màgiques: Màlaga i Croàcia i la Costa Dàlmata.

La protagonista de la secció ‘A prop’ és la Glòria Galceran, coordinadora de Mutuam Activa, que ens explica com el servei d’oci i viatges dona resposta als gustos i necessitats dels sèniors actius i ens recomana sortides per a aquesta temporada. Al seu torn, l’editorial ens anima a capbussar-nos en els ritmes actuals i conèixer alguns dels artistes catalans que triomfen entre el jovent gràcies a la seva música plena d’alegria i optimisme.

Podeu llegir la revista aquí.


Deixa un comentari