La Residència Mercat del Guinardó descobreix el Cosmocaixa

Gener 3, 2024

Fa poc, la Residència Mercat del Guinardó, equipament públic per agent gran gestionat per Grup Mutuam, va dur a terme una emocionant excursió al reconegut Museu de la Ciència de Barcelona "CosmoCaixa". En aquesta experiència única, les persones residents i les seves famílies van submergir els seus sentits en una experiència fascinant a través de les meravelles científiques i naturals que ofereix el museu.

La jornada va començar amb l'exploració de la sala de l'univers, on grans i petits es van meravellar observant i tocant els diversos elements que componen el nostre cosmos. La immersió al bosc inundat va permetre als participants sentir la màgia de la natura en un entorn controlat i educatiu. A més, la visita a la base Antàrtida va transportar a tots a un ambient polar, despertant l'interès i la curiositat sobre la vida en condicions extremes.

Després d'un extens recorregut per les instal·lacions del museu, residents i familiars van gaudir d'un merescut descans al restaurant del mateix recinte. Compartir un àpat en aquest entorn únic va ser una experiència especial que va reforçar els llaços entre residents i els seus éssers estimats. Sens dubte, una jornada que quedarà gravada en la memòria de tothom.


Deixa un comentari