El Concurs de Postals de Nadal passa un any més pels centres del Grup Mutuam

Desembre 21, 2023

Recentment, els centres de dia i les residències per a gent gran del Grup Mutuam han celebrat amb gran entusiasme la 19a edició del Concurs de Postals de Nadal. Aquest esdeveniment, que ja s'ha convertit en una estimada tradició per a les persones residents i usuàries, ha generat una atmosfera festiva plena d'il·lusió a tots els centres.

Des de fa gairebé dues dècades, aquest concurs ha estat una oportunitat per a tots i totes les participants de mostrar la seva creativitat i compartir els seus sentiments nadalencs a través de l'art de les postals. Aquest any s'han presentat fins a 22 centres i han estat 49 les postals finalistes, les quals han captat amb gran habilitat i creativitat l'esperit de Nadal. Amb totes les postals, s'ha creat un pòster amb una postal representativa de cada centre i que recull amb esplendor l'essència i la diversitat creativa de cadascun.

A més, com és costum, d'entre totes les creacions, s'ha seleccionat una postal guanyadora que s’ha convertit en la postal institucional amb la qual els professionals de Grup Mutuam feliciten les festes. Enguany, la postal guanyadora ha estat la de la Sra. Eloïsa Serrano, del Centre de Dia Torre Romeu a Sabadell.

D'aquesta manera, el Centre de dia Torre Romeu, amb emoció i expectació, va celebrar l'acte de lliurament del premi al centre. Durant l’acte es va lliurar la postal emmarcada com a record per a la guanyadora amb un ram de flors. També van lliurar-se diplomes a la resta de participants dels centres com a reconeixement a la dedicació i participació amb les seves obres.

En definitiva, veiem com el Concurs de Postals de Grup Mutuam segueix teixint un trosset de la màgia nadalenca que il·lumina els cors i les ànimes de tots els qui formem part d'aquesta estimada comunitat de Grup Mutuam: dels usuaris, residents, familiars i professionals.


Deixa un comentari