Llar Residència La Sardana (Manresa), present a l’acte de lliurament dels Premis de Postals de Nadal de l’Associació Catalana de Llars de Salut Mental

Desembre 30, 2015

Per 4rt any consecutiu la "Llar Residència La Sardana - Mutuam Manresa" va estar present dilluns 14 desembre a l'acte de lliurament de premis del concurs de postals de Nadal que organitza l'Associació Catalana de Llars de Salut Mental (ACLLSM), al que hi van participar els usuaris de totes les entitats membres, entre les quals s'hi troba la Llar Residència La Sardana. Sis residents d'aquest centre de salut mental van presentar les seves postals i vint-i-un usuaris acompanyats per l'educadora i la coordinadora de la Llar Residència La Sardana, van desplaçar-se a Barcelona per assistir a l'acte de lliurament.

El lliurament va dur-se a terme a La Casa del Mar de Barcelona i va comptar amb la presencia i el parlament de la Sra. Carmela Fortuny, Secretaria d'Inclusió Social i Promoció de l'Autonomia Personal. Un total de 240 persones van ser-hi presents, entre usuaris , familiars i professionals. La Sra. Carme Armengol, Presidenta de l'Associació Proavis i membre de l'ACLLSM, va donar la benvinguda als assistents i va presentar l'acte. Un vídeo va projectar imatges dels diferents recursos: llar residències, club social i llars amb suport, de salut mental dels diferents membres de l'ACLLSM.

L'acte va continuar amb els parlaments per part del President de l'ACLLSM, Joan-Artur Sales, Carmela Fortuny i dos usuaris de dues llar residències, que van explicar en 1a persona la seva experiència en aquest recursos, per després donar pas al lliurament de premis d'enguany, patrocinats per Decathlon. Entre els guanyadors cal destacar el premi com a postal finalista d'Empar Pujol, usuària de la Llar Residència La Sardana, que va rebre un anorac i una motxilla Decatlhon de regal.

Postal-finalista-2015

Per tancar l'acte es va fer lliurar a tots els assistents un recull il·lustrat de totes les postals de Nadal presentades i un detall de la postal guanyadora. L'actuació de la Coral de la Llar Residència Verntallat i l'artista Gwen Perry, vocalista, intèrpret i artista reconeguda internacionalment van tancar un lliurament de premis molt especial.

Fins l'any vinent i moltes felicitats  a l'Empar Pujol!


Deixa un comentari