Les donacions solidàries rebudes a la Residència Vila-seca, han fet més fàcil aquesta emergència sanitària. Moltes gràcies

Juny 16, 2020

Reprenent tots certa normalitat, volem agrair a totes les entitats i empreses les donacions que ens han fet arribar durant la crisi de la COVID19, a la Residència Vila-seca per a gent gran (Tarragona) i que amb el pas de les setmanes han estat moltes. De forma conjunta, volem agrair a totes les empreses i entitats que ens han ajudat a passar setmanes difícils i ens han fet més fàcil gestionar la protecció dels treballadors i la seguretat dels nostres residents, cada dia.

Gràcies a ....

La Clínica Dental Artigas i Pifarre (material de desinfecció, mascaretes i tovalloletes), Jimaran (monos d’un sol ús), Ripolab (salvaorelles), Bricolatge Colomi Park (guants i ulleres), Vila-secana AncaVeres, Rellotges Lara i LaserLab 3D (pantalles protectores  facials), Nilcar (mascaretes), Transdalmac (Equips de protecció individual), l’Associació Oncològica de Salou Amadeu Pelegrí (bates), Port Aventura (ponxos impermeables), OQOXE (gel hidroalcohòlic), UniformesMarkbi (mascaretes FFP2), Co-working Xarxa de voluntaris (bates de plàstic, gorros plàstics, davantals), IES Vila-seca (agafadors 3D per les mascaretes), el Grup Hola (lliurament de revistes), la Fundació Damm (lliurament d’aigua Veri), donacions solidàries com la gravació de relats breus per escoltar, donacions de dolços per part de les famílies, croquetes de l’empresa “El Paseo” i “Xivarri” i el Forn Pastisseria Carbonell (pastis de Sant Jordi). No ens oblidem tampoc dels molts dibuixos fets i dedicats pels alumnes de l’Escola Torroja i Miret, i de l’Escola Mestral de Vila-seca, que ens van fer arribar. Gràcies al suport de l’Ajuntament de Vila-seca per la logística i suport en tot el que ha calgut, i a les forces de seguretat, policia, mossos d’esquadra i protecció civil. Tampoc ens oblidem de la solidaritat dels ciutadans de Vila-seca, pels seus cartells, aplaudiments i companyia cada dia. Entre tots heu fet més fàcil TOT.


Deixa un comentari