Jornada de portes obertes sobre alimentació Turmix a la Residència Vila-seca (Tarragona)

La Residència geriàtrica Vila-seca i l'empresa Serunion van organitzar una jornada de portes obertes de cuina de la residència geriàtrica per tal que les famílies dels residents comprovessin com s'elabora el menjar en format  Turmix (TX). Aquest tipus de preparació i presentació del menjar té per objectiu que les persones grans amb problemes de deglució, puguin gaudir dels diferents sabors, a la vegada que s'asseguren una dieta ben equilibrada, on hi destaquen per damunt de tot, les proteïnes. Els visitants van poder observar com s'elaboren íntegrament, amb el detall de tot el procés. Fins i tot van poder tastar totes les seves variants: peix, carn, llegums...amb les diferents textures. Aquesta tipus d'alimentació, de "fàcil-mengé", constitueix una nova manera d'alimentar-se, amb el repte de no perdre sabor amb la sensació de que el menjar es fon a la boca. Una experiència innovadora i molt satisfactòria pel centre i els familiars que van comprovar aquesta aposta.

Texturitzada-2


Deixa un comentari