El dia del llibre i la rosa a la Residència Vila-seca

Abril 28, 2015

El 23 d'abril a la Residència Vila-seca van celebrar el Sant Jordi amb una gran diversitat d'activitats manuals i culturals que havien enllestint setmanes abans. Entre algunes d'elles, van organitzar una parada a l'entrada del centre en el que hi havia diferents productes: roses naturals i manuals elaborades pels usuaris, fetes amb "chupa-chups" i cobertura de paper de pinotxo imitant una rosa, rams de roses, roses de fermall i roses de pinça pel cabell, amb material "Jumping Clay". Vaja, tots uns artistes amb la última tecnologia! Tot plegat i ben lluït i varen posar a la venta des de les 10h del matí a les 18h de la tarda amb la col·laboració dels professionals i ajuda dels usuaris.

Paradeta

Durant el dia, tot un seguit d'actes es duien a terme a l'interior i l'exterior del centre: a les 10h va tenir lloc un recital amb intercanvi intergeneracional de manualitats entre els alumnes de 1r i 2n de Primària de l'Escola Mestral i els avis de la residència. D'aquesta activitat se'n van beneficar totes dues generacions, que al final van esmorzar plegades. També hi va haver escapada a la Plaça de l'Esglèsia amb voluntaris i professionals, que van acompanyar a 30 residents tot passejant per entre les parades de llibre si roses.

 

De tornada i ja al centre, tothom va rebre una rosa de Sant Jordi que els va deixar a tots ben sorpresos i contents. Per tancar les activitats, al final del dia, un grup de residents va gaudir d'un taller de lectura proposat pel Departament de Cultura i dirigit per tres voluntaries, que malgrat una mica de vergonya inicial, va convertir-se en una activitat molt dinàmica, on van treballar la concentració i atenció amb molta participació dels assistents.

Puntualment a les 18h van tancar la parada i va acabar la diada de Sant Jordi d'enguany.

Equip organitzador de Residència  Vila-seca

 


Deixa un comentari