El Centre Assistencial Mutuam La Creueta per a gent gran organitza sortides culturals en la ciutat de Sabadell

Maig 16, 2023

El Centre Assistencial Mutuam La Creueta per a gent gran va voler apostar per promoure la cultura de la seva ciutat i va organitzar tres sortides culturals a Sabadell. L'objectiu d'aquestes va ser xopar de cultura a la gent gran i donar a conèixer alguns dels llocs amb més encant de la ciutat.

En primer lloc, van visitar la Fira Silver, una iniciativa adreçada a la generació sènior i professionals de la Silver Economy. Aquesta, s'encarrega d'oferir productes i serveis per satisfer les necessitats de la gent major de cinquanta-cinc anys. Per saber-ne una mica més, les persones residents van poder assistir a una xerrada informativa que va resultar molt interessant. En acabar, aprofitant la gran varietat d'activitats que hi havia, alguns van deixar florir la seva creativitat pintant amb grafit mentre que uns altres van provar de fer Tai-Xi.

Per si no n'hi hagués prou, els i les residents van tenir l'oportunitat de fer dues sortides més. Aquest cop, van anar acompanyats del jovent de l'Escola Taller Xalest. Primerament, van gaudir la visita guiada al Vapor Buxeda Vell, un bocí ple d'història de la memòria tèxtil de la ciutat i de Catalunya. Tots i totes van quedar molt contents amb l'explicació i la visita, però sobretot amb la companyia. En últim lloc, van conèixer els populars Safareigs de la Font Nova de Sabadell, pertanyents al segle XIX. Van poder apreciar les seves aigües i aprendre una mica més sobre el seu ús durant l'època, tot un descobriment!


Deixa un comentari