Una castanyada més propera als centres i residències per a gent gran de Grup Mutuam

Novembre 5, 2021

Gràcies a l’avanç en les campanyes de vacunació dels centres i residències per a gent gran, enguany, tot i mantenir els grups de convivència i mesures de seguretat pertinents, la castanyada s’ha celebrat d’una manera més propera. Entre panellets, castanyes i moniatos, professionals i persones residents i usuàries, s’han involucrat en l’organització de les activitats i han gaudit plegats d’aquesta tradició.

Els Centres de Dia, equipaments públics gestionats per Grup Mutuam, van optar per activitats variades.

El Centre de Dia Torre Romeu va comptar amb castanyeres que animaven els balls organitzats al centre. Al Centre de Dia Espanya Industrial també van fer uns balls, van cantar i van decorar el centre per rebre la tardor.

Al Centre de Dia Creu de Barberà van celebrar amb un pica-pica especial de la mateixa manera que al Centre de Dia Nova Lloreda, Sabadell Centre i Verdum. Aquests últims van aprofitar l’ocasió per fer un bingo especial i obsequiar els guanyadors, acompanyant el dia amb música popular i contes de la castanyada.

A la ciutat comtal, el Centre de Dia Enric Casanovas van aprofitar el dia assenyalat per fer treballs manuals amb paper crepè.

Pel que fa a les Residències, a cap fa faltar el típic taller de panellets, amb l’afegit que algunes van decidir sumar-se també a la tendència de celebrar el Halloween. Com és l’exemple del Centre Residencial Mutuam Manresa, on professionals i usuaris van disfressar-se, cadascun amb un nivell terrorífic diferent.

A la Residència Molí-Via Favència, també van introduir el Halloween, aconseguint una bona barreja entre castanyeres i bruixes. D’una manera més subtil, al Centre Residencial Mutuam Collserola van degustar els panellets elaborats pels residents mentre vestien unes perruques festives.

Per una altra banda, els més tradicionals com la Residència Font Florida i la Residència Sant Cugat, van optar per fer una castanyada plena de panellets, moniatos, castanyes i amb una castanyera a l’entrada per a rebre a tothom.

El Centre Assistencial Mutuam La Creueta, a més de panellets i decoració, van coure unes castanyes al pati principal, per fer d’aquesta tradició encara més emblemàtica.

A la Residència Les Franqueses, el que no va faltar van ser castanyeres, professionals i residents es van posar el mocador al cap i van animar les activitats programades, teniu un videoresum, aquí

Les que van apostar per activitats lúdiques, van ser la Residència Mercat del Guinardó i Jaume Nualart, amb jocs de pilota, tallers de reminiscència i manualitats amb paperines.

L’àmbit sociosanitari no es va quedar darrere amb la celebració. L’Hospital d’Atenció Intermèdia Mutuam Güell es va decorar per la festa, mentre que a l’Hospital Sociosanitari Mutuam Girona, els professionals van repartir per les habitacions castanyes per a tothom.


Deixa un comentari