Patricia Reina, infermera de PADES: El missatge d’algú a punt de morir és molt valuós

Febrer 7, 2024

Patricia Reina, infermera del PADES Mutuam Barcelona, tenia clar que la seva feina com a infermera la volia fer des de la proximitat amb els pacients i amb una clara vocació d’ajuda. Això no ho va trobar en els grans hospitals sinó en la proximitat amb els pacients a casa, al seu entorn, en un dels moments més difícils: la mort. Per això es va formar en cures pal·liatives i ara treballa acompanyant a persones que pateixen malalties incurables i les seves famílies, fins al final de les seves vides.

L'entrevista que us convidem a llegir es va publicar diumenge 4 de febrer al Diari ARA, de la que us deixem l'enllaç, perquè comproveu la gran tasca que duen a terme els equips PADES del Grup Mutuam, des de l'experiència de primera mà de la infermera de PADES Patricia.

Per a la Patricia, i per tots els professionals dels nostres equips, l’agraïment dels pacients i de les seves famílies per la seva feina, és una de les coses més importants i que més destaquen:

“Em meravella que en moments tan delicats i tan difícils tinguin un moment per treure forces i donar-nos les gràcies, em sembla increïble”.

No et perdis l'entrevista sencera de la Patricia Reina, infermera de PADES, al diari ARA: Entrevista Patricia Reina_Diari ARA 4/2/2024


No items found

Deixa un comentari